2 munaa
2 dl sokeria
2 dl hyvää kermaa
1/2 tl soodaa
1:n sitruunan kuori
2 1/2 dl karkeita vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
2 dl sokeria
2 dl hyvää kermaa
1/2 tl soodaa
1:n sitruunan kuori
2 1/2 dl karkeita vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
Vatkaa osa sokerista ja munat vaahdoksi. Sekoita joukkoon loput
sokerista, vatkattu kerma ja siihen liuotettu sooda, raastettu
sitruunankuori ja jauhot. Kaada taikinaseos voideltuun,
korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunissa.
Resepti: Satokangas.fi (vuoden 1964 Kotiruoka-kirja)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.