Ainekset:
12 kananmunaa½ tl merisuolaa
2,5 dl sulaa tai jäistä pinaattia
2,5 dl ohueksi viipaloituja sieniä
n. 0,5 dl ohueksi silputtua kevätsipuli
3,5 – 4,5 dl juustoraastetta (cheddaria tai parmesaania)
Valmistusohje:
Kuumenna uuni 175 asteeseen. Riko munat kulhoon, vatkaa ne ja lisää suola.
Voitele
muffinipelti. Lusikoi pinaatti, sienet, sipuli ja juusto tasaisesti
syvennyksiin. Kaada päälle kananmunaseos. Täytä syvennykset vain
kolmeneljännesosaan asti, jotta muffineilla on tilaa kohota.
Paista
20-25 minuuttia tai kunnes keskelle työnnettyyn tikkuun ei tartu
taikinaa. Anna valmiiden muffinien levätä hetki ennen tarjoilua. Irrota
ne lopuksi varovasti muovilastalla.
Kananmunamuffinit säilyvät noin viikon jääkaapissa tiiviissä pussissa tai noin kuukauden pakastimessa.
Vinkki
Kokeile muffinipellin voiteluun gheeta eli kirkastettua voita. Se on tuttu raaka-aine intialaisessa ruoanvalmistuksessa.
Lähde: Popsugar.com, Valio.fiVinkki
Kokeile muffinipellin voiteluun gheeta eli kirkastettua voita. Se on tuttu raaka-aine intialaisessa ruoanvalmistuksessa.
https://www.mtv.fi/lifestyle/makuja/artikkeli/kiireisen-ihmisen-helppo-proteiiniherkku-munaresepti-jota-taytyy-kokeilla/6728214#gs.kVO19v0
Yllä oleva resepti on varmasti naminami, kun sitä muokkaa paremmin omaan tyyliin sopivaksi ;-)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.