Jos vain maltat, tämän kakun kannattaa antaa maustua muutaman päivän ennen tarjoilua.
Appelsiinikuivakakku
4 ½ dl vehnäjauhoja
2 ½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 tl kardemummaa
2 tl ruokasoodaa
200 g voita
1 dl paistonkestävää appelsiinimarmeladia
1 prk (200 g) kermaviiliä
2 ½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 tl kardemummaa
2 tl ruokasoodaa
200 g voita
1 dl paistonkestävää appelsiinimarmeladia
1 prk (200 g) kermaviiliä
Sekoita
kuivat aineet keskenään. Sulata voi. Sekoita voisulaan
appelsiinimarmeladi ja kermaviili. Yhdistä seos kuiviin aineisiin. Kaada
taikina voilla voideltuun ja korppujauhotettuun 1,8 litran
kakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa 50–60 minuuttia.
Peitä tarvittaessa leivinpaperilla paiston loppuvaiheessa, jotta pinta
ei tummu liikaa. Anna kakun jäähtyä hetki ennen kumoamista.
Resepti: Valio
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.