Ainekset 4:lle
1
tuore, kokonainen jyväsbroileri
1 rkl
suolaa
0.5 tl
valkopippuria
2
sitruunaa
1
kokonainen valkosipuli
2
sipulia
muutama
kirsikkatomaatti
muutama
timjamin oksa
4
tuoretta salvian lehteä tai rosmariinin oksa
laakerinlehti
0.5 dl
sitruunaöljyä
rouhittua mustapippuria
2 dl
valkoviiniä tai vettä
1. Sekoita suola ja valkopippuri. Hiero seos linnun pintaan ja sisälle. Täytä vatsaontelo kuorineen
lohkotulla sitruunalla, timjamin oksalla ja puolikkaalla valkosipulilla.
2. Aseta broileri emaloituun valurautapataan tai uunivuokaan.Valuta pinnalle öljyä. Lohko sitruuna
kuorineen, sipulit sekä valkosipulin puolikas linnun rinnalle. Lisää mausteet, tomaatit ja vesi tai viini.
Pane pata 200-asteiseen uuniin 15 minuutiksi, laske lämpötila 125 asteeseen ja kypsennä pari tuntia välillä pintaa paistoliemellä valellen.
https://kotiliesi.fi/resepti/provencelainen-kananpoika/
lohkotulla sitruunalla, timjamin oksalla ja puolikkaalla valkosipulilla.
2. Aseta broileri emaloituun valurautapataan tai uunivuokaan.Valuta pinnalle öljyä. Lohko sitruuna
kuorineen, sipulit sekä valkosipulin puolikas linnun rinnalle. Lisää mausteet, tomaatit ja vesi tai viini.
Pane pata 200-asteiseen uuniin 15 minuutiksi, laske lämpötila 125 asteeseen ja kypsennä pari tuntia välillä pintaa paistoliemellä valellen.
https://kotiliesi.fi/resepti/provencelainen-kananpoika/
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.