lauantai 17. helmikuuta 2018

Suklaapatukat kotikonstein

Herkulliset suklaapatukat (24 palaa)
450 g suklaata (voit käyttää reseptiin mielesi mukaan joko tummaa-, valkoista- tai maitosuklaata)
2,5 dl riisimuroja

Päälle:
Isoja suolahiutaleita
, esimerkiksi sormisuolaa
Sulata suklaa vesihauteessa tai kattilassa matalalla lämpöllä. Sekoita koko ajan, kunnes seos on juoksevaa ja kiiltävää. Kun suklaa on sulanut, lisää joukkoon nopeasti riisimurot. Kaada seos leivinpaperilla päällystettyyn, 20x20 cm kokoiseen vuokaan. Tasoita ja ripottele päälle suolahiutaleita. Anna jähmettyä jääkaapissa noin tunnin ajan.
Nosta jähmettynyt suklaalevy vuoasta leivinpaperin avulla ja leikkaa 24 palaan. Suklaapalat säilyvät ilmatiiviissä rasiassa jääkaapissa noin kuukauden ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.