Supersimppeli yhden kattilan pasta Fettuccine Alfredo
1 rkl oliiviöljyä
4 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
5 dl kanalientä
2,5 dl täysmaitoa
2 rkl voita
220 g fettuccine-pastaa
suolaa ja mustapippuria maun mukaan
0,5-1 dl raastettua parmesanjuustoa
(2 rkl tuoretta persiljaa koristeluun)
4 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
5 dl kanalientä
2,5 dl täysmaitoa
2 rkl voita
220 g fettuccine-pastaa
suolaa ja mustapippuria maun mukaan
0,5-1 dl raastettua parmesanjuustoa
(2 rkl tuoretta persiljaa koristeluun)
1. Lämmitä oliivöljy kattilassa keskilämmöllä. Lisää valkosipuli ja kuullota koko ajan sekoittaen, noin minuutin verran.
2. Lisää joukkoon kanaliemi, maito, voi ja fettuccine-pasta. Mausta suolalla ja pippurilla.
3.
Anna nesteen kiehahtaa. Vähennä lieden lämpöä ja anna pastan kypsyä,
välillä kattilassa sekoittaen. Kun pasta on al dente -kypsyistä eli
lähes kypsää, lisää joukkoon juusto. Jos pasta on liian ”paksua”, lisää
joukkoon lisää maitoa tarpeen mukaan.
4. Koristele halutessasi persiljalla ja tarjoile heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.