8 rkl voita
50 g makeuttamatonta suklaata tai kaakaojauhetta
50 g makeaa suklaata tai kaakaojauhetta
2 kananmunaa
200 g sokeria
2 tl vanilja-aromia
90 g (noin 1,75 dl) vehnäjauhoja
1/4 tl suolaa
120 g ranskankermaa
50 g makeuttamatonta suklaata tai kaakaojauhetta
50 g makeaa suklaata tai kaakaojauhetta
2 kananmunaa
200 g sokeria
2 tl vanilja-aromia
90 g (noin 1,75 dl) vehnäjauhoja
1/4 tl suolaa
120 g ranskankermaa
Sulata voi ja suklaa ja siirrä seos sivuun jäähtymään huoneenlämpöiseksi.
Esikuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele tai peitä leivinpaperilla vuoka tai uunipelti.
Sekoita munat ja sokeri vaahdoksi isossa kulhossa. Lisää joukkoon vanilja-aromi ja sekoita huolellisesti.
Kaada
joukkoon suklaa-voiseos sekä jauho, suola ja ranskankerma. Kääntele
taikinaksi, älä vispaa! Paista uunissa 25–30 minuuttia. Browniet ovat
valmiita, kun hammastikkuun jää vain muutama kostea murunen, kun tikun
pistää brownien keskelle.
Anna jäähtyä ja leikkaa sitten paloiksi.
Lähde: Food52https://www.mtv.fi/teemasivut/leivontanurkka/ajankohtaista/artikkeli/taydellisen-brownien-salaisuus-tata-helppoa-reseptia-on-pakko-kokeilla/6716846#gs.0duzB5o
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.