lauantai 30. joulukuuta 2017

Perunarieskat

Perunarieskat (10 kpl)

3 dl perunasosetta
1 tl suolaa
1 muna
noin 3 dl hiivaleipäjauhoja


 
Sekoita kaikki ainekset nopeasti taikinaksi. Voit halutessasi maustaa taikinan kuminalla tai aniksella. Jos perunasose on jo valmiiksi suolaista, kannattaa lisäsuola jättää pois.
Nosta taikinasta kymmenen nokaretta leivinpaperin päälle uunipellille. Taputtele nokareet mataliksi jauhotetuin käsin.
Sekoita ainekset nopeasti taikinaksi ja nosta taikinasta noin kymmenen nokaretta uunipellille leivinpaperille. Taputtele nokareet mataliksi jauhotetuin käsin. Pistele pintaan reikiä haarukalla.
Paista perunarieskoja kuumassa leivinuunissa tai 250-asteisen sähköuunin keskitasolla noin 15 minuuttia tai kunnes rieskat ovat saaneet pintaansa hieman väriä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.