4 | dl | Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja |
3 | dl | sokeria |
3 | tl | leivinjauhetta |
2 | tl | kanelia |
3 | dl | maitoa |
1½ | dl | voisulaa tai juoksevaa margariinia |
1 | dl | luumusosetta |
Leivitykseen: | ||
rasvaa | ||
Myllyn Paras Korppujauhoja |
Sekoita
kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Kaada
taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (n. 1,8 l) ja
paista 175-asteisen uunin alimalla tasolla noin tunti.
Anna kakun jäähtyä vähintään 15 min ennen kumoamista. Voit lisätä halutessasi taikinaan lisäksi 1 dl rusinoita tai muita vastaavia joululisukkeita (aprikoosinpaloja, korintteja, sukaatteja jne.)
Anna kakun jäähtyä vähintään 15 min ennen kumoamista. Voit lisätä halutessasi taikinaan lisäksi 1 dl rusinoita tai muita vastaavia joululisukkeita (aprikoosinpaloja, korintteja, sukaatteja jne.)
VINKKI: Kakkutaikinasta
voi valmistaa myös luumumuffineja: jaa taikina muffinssivuokiin ja
paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.