maanantai 1. tammikuuta 2018

Luumukakku

4dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
3dlsokeria
3tlleivinjauhetta
2tlkanelia
3dlmaitoa
dlvoisulaa tai juoksevaa margariinia
1dlluumusosetta
Leivitykseen:


rasvaa


Myllyn Paras Korppujauhoja


Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (n. 1,8 l) ja paista 175-asteisen uunin alimalla tasolla noin tunti.
Anna kakun jäähtyä vähintään 15 min ennen kumoamista. Voit lisätä halutessasi taikinaan lisäksi 1 dl rusinoita tai muita vastaavia joululisukkeita (aprikoosinpaloja, korintteja, sukaatteja jne.)
VINKKI: Kakkutaikinasta voi valmistaa myös luumumuffineja: jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.
 
Resepti: Seija Keinovaara
Lähde: Myllyn Paras reseptiklubi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.