lauantai 16. syyskuuta 2017

Veneperunat

Veneperunat (3 annosta, 30-60min)

500g perunoita (keltainen pussi)
1/2 rkl öljyä
1/4 tl suolaa
(mausteita, esimerkiksi paprika, chili, valkosipuli, perunamauste tai grillimauste)

Pese perunat huolellisesti (vaihtoehtoisesti voi kuoria). Halkaise perunat kahtia ja leikkaa suikalemaisiksi lohkoiksi.
Pyörittele perunat kulhossa öljyn ja mausteiden kanssa. Jos käytät suolan lisäksi muita mausteita, niin ota huomioon mausteseoksen suolapitoisuus! (Itse olen antanut hetken imeytyä kulhossa ennen kuin laitan uuniin.) Levitä perunat pellille leivinpaperin päälle.
Kypsennä 225 asteessa uunin keskitasolla noin 25 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä.

Lähde: K-ruoka 5/17

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.