Rosmariinipiimäkakku
noin 25 viipaletta
5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl rosmariinia (huhmareessa hienonnettuna)
200g Pirkka meijerivoita
1 dl Pirkka appelsiinimarmeladia
2 dl Pirkka rasvatonta piimää
0,5 dl siirappia
Voitele ja korppujauhota 1,8litran vuokra.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja rosmariini.
Sulata rasva, sekoita joukkoon marmeladi.
Lisää jauhoihin piimä, siirappi ja jauhoseos.
Sekoita ainekset juuri ja juuri sekaisin.
Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa noin 50 minuuttia uunin alimmalla tasolla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.