torstai 22. maaliskuuta 2018

Appelsiinikiisseli

Appelsiinikiisseli (4–6 annosta)

½ appelsiinin kuoriraaste
appelsiinin kuorisuikaleita
6 dl appelsiinimehua
3 appelsiinin mehu ja hedelmän liha
1 dl sokeria
3 rkl perunajauhoa
1 sitruunan mehu
ananaskirsikoita koristeeksi
Pese appelsiini ja raasta kuori puolikkaasta appelsiinista. Vedä kuoriraudalla suikaleita appelsiinista koristeeksi.
Puolita appelsiinit ja purista mehut ja kaavi hedelmäliha talteen. Sekoita kaikki kiisselin aineket kattilassa. Kuumenna seos ja anna sen pulpahtaa muutaman kerran, kunnes seos on sakeaa. Ota kattila liedelä ja jäähdytä.
Laita kiisseli tarjoiluastiaan ja koristele appelsiinin kuorisuikaleilla ja ananaskirsikoilla. Säilytä kiisseli jääkapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.