Appelsiinikiisseli (4–6 annosta)
½ appelsiinin kuoriraaste
appelsiinin kuorisuikaleita
6 dl appelsiinimehua
3 appelsiinin mehu ja hedelmän liha
1 dl sokeria
3 rkl perunajauhoa
1 sitruunan mehu
ananaskirsikoita koristeeksi
appelsiinin kuorisuikaleita
6 dl appelsiinimehua
3 appelsiinin mehu ja hedelmän liha
1 dl sokeria
3 rkl perunajauhoa
1 sitruunan mehu
ananaskirsikoita koristeeksi
Pese appelsiini ja raasta kuori puolikkaasta appelsiinista. Vedä kuoriraudalla suikaleita appelsiinista koristeeksi.
Puolita
appelsiinit ja purista mehut ja kaavi hedelmäliha talteen. Sekoita
kaikki kiisselin aineket kattilassa. Kuumenna seos ja anna sen pulpahtaa
muutaman kerran, kunnes seos on sakeaa. Ota kattila liedelä ja
jäähdytä.
Laita kiisseli tarjoiluastiaan ja koristele appelsiinin kuorisuikaleilla ja ananaskirsikoilla. Säilytä kiisseli jääkapissa.
VINKKI: Kokeile appelsiinikiisseliä myös aamiaispöydässä jogurtin lisäkkeenä.
https://www.mtv.fi/teemasivut/leivontanurkka/ajankohtaista/artikkeli/paluu-menneisyyteen-tama-unohdettu-jalkiruoka-on-vitamiineja-pullollaan-koska-soit-viimeksi/6823822#gs.Zc4eU74
https://www.mtv.fi/teemasivut/leivontanurkka/ajankohtaista/artikkeli/paluu-menneisyyteen-tama-unohdettu-jalkiruoka-on-vitamiineja-pullollaan-koska-soit-viimeksi/6823822#gs.Zc4eU74
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.