Ainekset (4 annosta):
350 g spagettia tai capellinipastaa
1 rkl kylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä
500 g kanan rintafileitä
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
6 siivua pekonia
2 valkosipulinkynttä
n. 4,5 dl kuutioituja tomaatteja (purkissa tai tuoreena)
n. 7 dl / 100 g salaattipinaattia
n. 1,5 dl kuohukermaa
n. 0,5 dl vastaraastettua parmesaania
Koristeeksi tuoretta basilikaa
1 rkl kylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä
500 g kanan rintafileitä
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
6 siivua pekonia
2 valkosipulinkynttä
n. 4,5 dl kuutioituja tomaatteja (purkissa tai tuoreena)
n. 7 dl / 100 g salaattipinaattia
n. 1,5 dl kuohukermaa
n. 0,5 dl vastaraastettua parmesaania
Koristeeksi tuoretta basilikaa
Valmistusohje:
Keitä
spagetti tai capellinipasta suolatussa vedessä isossa kattilassa
paketin ohjeiden mukaan, kunnes pasta on sopivan kypsää (al dente). Ota
talteen 2,5 dl pastavettä ja valuta loput pois. Jätä pasta kattilaan.
Kuumenna
öljy isolla pannulla. Mausta kana suolalla ja pippurilla ja paista
neljä minuuttia kummaltakin puolelta. Varmista, että kana kypsyy
kokonaan. Leikkaa kana siivuiksi leikkuulaudalla.
Kypsennä pekoni rapeaksi toisella pannulla. Anna pekonin kuivua paperin päällä lautasella ja pilko.
Valuta
pois puolet pekonirasvasta ja lisää pannulle valkosipuli,
tomaattikuutiot ja pinaatti. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää
kuohukerma, parmesaani sekä puolet pastavedestä. Anna hautua.
Lisää spagetti tai capellini ja sekoita niin, että pasta peittyy. Lisää kana ja pekoni. Sekoita.
Koristele basilikalla ennen tarjoilua.
Lähteet: Delish.com, https://www.mtv.fi/lifestyle/makuja/artikkeli/superhyva-ja-helppo-kanapasta-tasta-tappelee-koko-perhe-kokeile/6732494#gs.6K6iRrc
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.