tiistai 15. elokuuta 2017

Kanapasta twistillä

1 pussi fusilli- tai simpukkapastaa
2 pakettia maustamattomia kanan rintafileitä
2 pakettia pekonia
3 paprikaa (erivärisiä)
1 juustokerma
1 pekoni-sipulikerma
juustoraastetta (gouda-cheddar)
mausteita maun mukaan

Keitä pasta ja valuta vesi pois. Lisää pastan joukkoon paistettu ja pilkottu kana ja pekoni. Pilko paprikat ja paista hetki samassa pannussa, jossa paistoit kanan ja pekonin, makua lisäämään. Lisää vielä pastan joukkoon siis paprika, sekä kermat ja juustoraaste. Sekoita ihanaksi "mössöksi" ja nauti.

Resepti: Leivontanurkan pastakilpailu, Laura Lempinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.