lauantai 3. toukokuuta 2014

Äijäruokaa, suonet kiittää

"Suonet kiittää"

Kastike:
pari sipulia
useampi valkosipulin kynsi
2 x 300g pitkiä vihreitä papuja
4 x 130g pekonia
1 lihaliemikuutio
2 x 2,5dl ruokakermaa

Pilko sipulit osa pekonista pannulle ja lisää joukkoon pavut. Noin puolessa välissä paistamista lisää loput pekonit sekaan (tuo lisää rasvaa pannuun).
Kun pavut (ja muut aineet) kypsiä, lisää joukkoon kerma ja liemikuutio. Hauduta sen aikaa kunnes kastikkeen kanssa tarjottava spagetti kypsyy.

Kun keität spagetin, laita joukkoon joko kasvis- tai lihaliemikuutio, ei ylimääräistä suolaa eikä öljyä. Kun spagetti kypsää, aseta tarjolle siten, että lautaselle ensin spagettia, spagetin päälle reilusti valkosipulirouhetta ja juustoraastetta. Tämän päälle kastiketta ja epäterveellinen äijäruoka on valmis nautittavaksi.

(Kuva tulee joskus myöhemmin)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.