maanantai 27. toukokuuta 2013

Pannukakku

Pannukakku on helppo herkku, etenkin syys- ja  talvipäiviin. Peruspannukakkua voi muokata ruokaisaksi kinkkutäytteellä ja muitakin variaatioita löytyy, esimerkiksi ahvenanmaanpannari..

Pannari

4-5 munaa
1 l kulutusmaitoa
4 dl vehnäjauhoja
3 rkl öljyä/sul. voita
vajaa tl suolaa
ripaus sokeria

Peikkopannaria ;-p

Jotkut asiat tulee vain tehdä kulutusmaitoon ja yksi sellainen on ehdottomasti pannari. Toinen olennainen asia pannarissa on ehdottomasti pitkä nostatus: 1-4h. Mitä pitempään viitsii turvottaa, sen parempi lopputulos tuntuu olevan :)
Pannari paistetaan 250 asteessa 20-30 minuuttia...
Hyvä pannari kohoilee uunissa hyvin ellei jopa mahtavasti ;-P

- niin hyvää, että haihtui koko pannari saman tein :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.