maanantai 27. toukokuuta 2013

Lihapullerot

Peikkomaisen spesiaali; lihapullerot :D

Lihapullerot

1,5 dl korppujauhoja
3 dl maitoa
3 sipulia
6-10 valkosipulikynttä
3 munaa
750g jauhelihaa
3-4 rkl Golden Star jauhelihamaustetta 
(pari rkl Felixin sinappikurkkusalaattia)

Lisää korppujauhot maitoon turpoamaan. Pilko sipulit ja riko munat korppujauhomaitoseokseen mukaan. Lisää mausteet ja viimeisenä jauheliha. Sekoita hyvin. Ota iso kourallinen taikinaa ja muotoile pulleroksi ja aseta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, syvälle semmoselle...
Paistetaan 225 asteessa noin 20-30 minuuttia pulleron koosta riippuen..

Peikon lihapullerot ;-p


Lihapulleroihin saa eksotiikkaa täyttämällä ne esimerkiksi valkosipuliyrttituorejuustolla tai kivettömillä paprikatäytteisillä oliiveilla - taivas rajana :)
Lihapulleroitten kanssa sopii muussi, tai perunanyytit esimerkiksi... Kaveriksi mukaan uunikasvikset broccolimixistä kermalla ja juustokuorrutuksella, nam nam ;-p

Lihapullerro, uunikasviksia ja juustokuorrutteista perunasuikaletta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.