maanantai 13. toukokuuta 2013

Neulonta- ja virkkuukirjoja kirjahylly pullollaan...

... Ompi siis aika tehdä jotakin hyödyllistä noilla kirjoilla, jotteivat pelkästään kerää pölyjä hyllyssäni :)
Olen varsinainen hamstraaja, mitä tulee käyttökirjoihin. Hyllyni pursuilee keittokirjoja ja erilaisia kädentaitoja käsitteleviä opuksia neulonnasta paperiaskarteluun ja luovaan ajatteluun... :D
Mutta asiaan. Olen vakaasti päättänyt opetella virkkaamisen jalon taidon. Nyt kun olen opetellut villasukkien neulonnan, tämä on seuraava uusi juttu.
Jonain päivänä - toivottavasti - osaan yhtä jos toistakin. Tavoitteena on osata muutakin neuloa kuin villasukkia ja säärystimiä. Aikansa se vie, mutta jonain päivänä sitten :) Aion myös opetella virkkaamista. Olen vakaasti päättänyt, että tahdon isoäidin neliöistä virkatun päiväpeiton - ja ehdottomasti itse virkkaamani tietenkin! Virkkaaminen on ilmeisesti huomattavasti monipuolisempaa kuin neulominen, joten jääpi nähtäväksi mitä tulen oppimaan.
Alla olevat virkkuutöiden ihan ekat työni ovat aika kehnoja; en osaa lukea ohjetta, jotenka yritin kuvaa tutkimalla saada jotakin sinnepäin aikaiseksi. Vain kokemus tuo osaamista eli paljon lisää harjoitusta!!

Peikon eka virkkuuilta päättyi tälläisiin lopputuloksiin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.