sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Pipari-mutakakku

150 g voita
3 dl sokeria
¾ dl kaakaojauhoa
ripaus suolaa
2 tl vaniljasokeria
1 ¾ vehnäjauhoja
3 kananmunaa
Koristeeksi:
piparkakkuja

Sulata voi kattilassa. Lisää loput ainekset ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan (halkaisija 23 cm.)
Aseta varovasti muutama piparkakku taikinan päälle.
Paista uunissa 180 asteessa 22–30 minuuttia riippuen siitä kuinka tahmean kakun haluat. Anna jäähtyä. Tarjoile kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.

Resepti: Hembakat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.