tiistai 1. elokuuta 2017

Juustosarvet

n. 3 dl vehnä- tai hiivaleipäjauhoja
1 dl juustoraastetta
1 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
2 dl kermaviiliä
2 rkl öljyä

Täyte:
1/2-1 dl juustoraastetta

Pane uuni lämpiämään 225 asteeseen.
Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
Lisää kermaviili ja öljy, sekoita tasaiseksi. Sekoita kuitenkin mahdollisimman vähän.
Jaa taikina kahteen osaan. Kaaviloi taikinapalat pyöreiksi leveyiksi, jotka ovat halkaisijaltaan noin 25 cm.
Jaa levyt taikinapyörällä neljään tai kahdeksaan osaan. Täytä ja kierrä sarviksi, voitele kananmunalla. Koristele halutessasi juustoraasteella tai unikonsiemenillä.
Paista heti uunin keskitasossa 10-15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.